06-28 26 88 12

info@halteb.nl

Woe-Za: 10.00-17.00

Wil je je huis of kantoor opvrolijken met betoverende boeketten bloemen, maar heb je geen groene vingers of tijd voor onderhoud? Dan is bloemenboeketverhuur wellicht dé oplossing voor jou!”

Klik op een knop hieronder voor meer details.

Het verschil tussen zakelijk en particulieren verhuur

Er zijn een paar verschillen tussen particulier en zakelijk boeketten huren.

We leveren het boeket bij de zakelijk klant af en halen het weer op als de huurperiode voorbij is. De particuliere klant kiest haar/zijn boeket bloemen in de winkel uit en neemt hem mee naar huis.

Ten tweede, de klant uit de winkel betaald de 1e maand via de kassa en krijgt de volgende maand(en) een reminder en daarna een betaalverzoek. De zakelijke klant krijgt een factuur toegestuurd.

De voordelen van Blijvende Bloemen ten opzichte van levende bloemen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan zijden bloemen, ook wel bekend als kunstbloemen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Langdurige schoonheid: Zijden bloemen behouden hun schoonheid en frisheid gedurende een lange periode. In tegenstelling tot verse bloemen verwelken ze niet en hoeven ze niet regelmatig water te krijgen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die graag bloemen in huis hebben zonder zich zorgen te maken over onderhoud.
  2. Allergievriendelijk: Voor mensen met allergieën voor pollen of bloemen kan het hebben van zijden bloemen een geweldige optie zijn. Omdat ze geen pollen afgeven, veroorzaken ze geen allergische reacties en kunnen ze genoten worden zonder ongemak.
  3. Duurzaamheid: Zijden bloemen zijn gemaakt van materialen zoals zijde, polyester of nylon, die sterk en duurzaam zijn. Ze zijn bestand tegen vervaging door de zon en kunnen jarenlang meegaan zonder veel tekenen van slijtage te vertonen.
  4. Veelzijdigheid: Kunstbloemen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, vormen en maten. Dit betekent dat je het perfecte arrangement kunt vinden voor elke gelegenheid of elk interieurontwerp. Bovendien kunnen zijden bloemen worden gevormd en aangepast om te passen bij specifieke stijlen of ontwerpen.
  5. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van zijden bloemen hoger kunnen zijn dan die van verse bloemen, kunnen ze op de lange termijn kosteneffectiever zijn. Aangezien ze niet verwelken, hoef je geen verse bloemen regelmatig te vervangen, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen.
  6. Gemakkelijk in onderhoud: Een van de grootste voordelen van zijden bloemen is dat ze vrijwel geen onderhoud vereisen. Je hoeft ze niet water te geven, te snoeien of te verzorgen. Af en toe afstoffen is meestal voldoende om ze er fris uit te laten zien.
  7. Geen seizoensgebondenheid: Met zijden bloemen kun je het hele jaar door genieten van bloemen die anders seizoensgebonden zouden zijn. Je kunt bloemen uit verschillende seizoenen combineren en een boeket samenstellen dat perfect past bij het gewenste thema of de gewenste sfeer.

Waarom huren in plaats van kopen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je overweegt om blijvende bloemen te kopen in plaats van te huren. Hieronder volgen voorbeelden van de voordelen om te huren.

De belangrijkste reden is dat je eigen boeket na een tijdje kan gaan vervelen. Neem bijvoorbeeld een prachtig, knalgeel/oranje boeket. Na een paar maanden ben je het waarschijnlijk zat en dan heb je veel geld uitgegeven aan iets dat je niet meer wilt, dat is jammer.

Maar stel je voor dat je dit boeket twee maanden in je bezit hebt en daarna kiest voor een wild boeket of een boeket in een totaal andere kleur. Dan heb je steeds iets nieuws en verfrissends in huis.

Bedrijven

Voor bedrijven biedt het huren van boeketten een eenvoudige en kosteneffectieve manier om hun kantoorruimte op te fleuren. Blijvende bloemen boeketten zijn een geweldige manier om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor zowel werknemers als klanten. Het onderhoud van de bloemen wordt voor je gedaan, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

Rouwboeketten

Het huren van blijvende bloemenboeketten voor een overlijden is een manier om een blijvende herinnering te creëren. Het biedt nabestaanden de mogelijkheid om de omgeving te verfraaien tijdens de dienst en ook na afloop op het graf.

Blijvende bloemen hebben het voordeel dat ze langdurig mooi blijven en gedurende maanden op het graf kunnen liggen of bij een urn geplaatst kunnen worden.

Wij kunnen rouwboeketten bezorgen op het adres waar de overledene is opgebaard. Dit kan zowel een huisadres, een uitvaartcentrum, als een crematorium zijn.

Het huren van bloemenboeketten biedt flexibiliteit en gemak, waardoor nabestaanden zich kunnen concentreren op het verwerken van het verlies zonder zich zorgen te hoeven maken over de verzorging van verse bloemen.