06-28 26 88 12

info@halteb.nl

Woe-Za: 10.00-17.00

Geur of Parfumwand

In onze knusse boetiek tref je een uitgebreide keuze aan heerlijke geuren. Bovendien dragen we ons steentje bij aan het milieu, aangezien de meeste producten hervulbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of een cadeau voor een ander, bij ons is er voor iedereen wat wils.

TapParfum

Het TapParfum concept is uniek en met de kwaliteit en prijs een mustahave voor diegene die verzot zijn van parfums. Zodra je parfumflesje leeg is kan je hem laten hervullen bij een tappunt. Je betaalt dan alléén voor de vulling, dus de parfum! Met meer dan 50 geuren om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. En ja, ook mannen kunnen bij ons terecht voor een heerlijke geur!

Amberblokjes

We hebben een groot aantal geurblokjes, beter bekend als amberblokjes. Deze zijn ideaal om je huis mee te parfumeren, of je kunt ze in je kledingkast leggen om je kleding een subtiele, aangename geur te geven. Bij onze geurblokjes krijg je gratis een schelpje als onderzetter.

Woodwick Kaarsen

Aanwezig zijn een tiental geuren van de knetterende en geurende Woodwick kaarsen. Deze kaarsen zijn niet alleen een genot om te ruiken, maar ook om naar te luisteren. De houten lont creëert een ontspannend knetterend geluid dat je doet denken aan een knapperend haardvuur. De geur van een WoodWick kaars is werkelijk uniek en ongeëvenaard door andere geurkaarsen; haar heerlijke aroma is onweerstaandbaar.

Wasparfum

Als je eenmaal ons wasparfum hebt gebruikt, wil je niet anders meer. Het geeft je was een langdurige, frisse geur. En maak je geen zorgen, we zullen je niet teleurstellen – we hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijke wasgeuren.

Scherpenzeelse geuren

“En last but not least, bieden we ook huisparfum, homespray en geurkaarsen aan. Wat deze producten extra bijzonder maakt, is dat ze het Scherpenzeel-label dragen. De gepersonaliseerde items zijn voorzien van een minimalistisch design, met de naam van ons geliefde dorp Scherpenzeel. De combinatie van deze Scherpenzeelse items met de betoverende geur “Rose” maakt ze tot het perfecte cadeau voor degenen die jou het meest dierbaar zijn.”

Kom langs en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment aan heerlijke geuren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze boetiek!

  • Giftcard Halte B, cadeaukaart, cadeaubon, scherpenzeel, waardebon
  • wasparfum adele italiaans