06-28 26 88 12

info@halteb.nl

Woe-Za: 10.00-17.00

Zakelijk; dat is andere koek!

Voor onze zakelijke klanten hanteren we een ietswat andere benadering dan voor particulieren.

In het kort

  • Als gewaardeerde zakelijke klant mag je rekenen op onze exclusieve aanpak. Wij brengen de prachtige boeketten in de vaas rechtstreeks naar jouw locatie voor een periode variërend van 2 tot 6 maanden.
  • We leveren binnen een straal van 20 kilometer vanaf Scherpenzeel.
  • De prijzen starten vanaf €34,- per maand (exclusief BTW), en onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.
  • Je ontvangt elke maand een factuur.
  • Bij ons heb je ook de mogelijkheid om op maat gemaakte boeketten te bestellen, helemaal naar jouw eigen voorkeur en smaak.

Onze aanpak

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om het perfecte boeket of boeketten voor uw bedrijf te vinden. Persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel, en daarom maken we graag kennis met u en uw bedrijf. Tijdens ons bezoek bespreken we uw kleurvoorkeuren en wensen, waarbij we, met uw toestemming, foto’s kunnen maken van uw interieur. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende omruilperiodes die volledig aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

Na elke omruilperiode vervangen wij het huidige boeket door een nieuw en passend exemplaar dat perfect past bij de sfeer van uw interieur. Mocht u echter de voorkeur geven aan het zelf kiezen van bloemarrangementen voor elke omruilperiode, dan bieden wij ook deze flexibiliteit. We sturen u dan foto’s van diverse bloemcreaties, zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken die perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Ook voor speciale aangelegenheden.

Of het nu gaat om een belangrijke presentatie, een feestelijke opening, of een speciale gelegenheid, wij bieden flexibele huurperiodes die perfect passen bij uw zakelijke agenda. En voor degenen met grotere behoeften in de zakelijke sfeer, zoals meerdere boeketten of unieke bloemstukken, creëren we met plezier op maat gemaakte offertes die volledig aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Laat ons ontzorgen!

Alles is mogelijk!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze gezellige sfeermakers, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij je langs om de wensen te bespreken en te verwerkelijken. Het mobiele nummer van Bianca Seegers is: 0628268812