06-28 26 88 12

info@halteb.nl

Woe-Za: 10.00-17.00

Onze unieke producten, zoals onze torso’s bieden een visueel spektakel.

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te trouwen! Bij Halte B staan we klaar om jullie speciale dag onvergetelijk te maken. We streven ernaar om elk detail perfect af te stemmen op jullie visie en persoonlijke stijl. Van betoverende bloemendecoraties tot elegante aankleding, wij helpen graag bij het creëren van een adembenemende sfeer voor jullie bruiloft.

Onze unieke producten, zoals onze torso’s, bieden een visueel spektakel. Hoewel de torso’s standaard zijn gekleed, kunnen de drie bloemtoefen die uit de torso’s steken worden vervangen door bloemen in jullie eigen lievelings kleuren. Het bijzondere van onze torso’s is dat je van de bloemtoefen een prachtig boeket kunt laten maken als blijvende herinnering aan jullie geweldige dag.

We bieden een scala aan prachtige pronkstukken die perfect op elkaar kunnen worden afgestemd.


Bij Halte B geloven we dat de kleinste details het grootste verschil kunnen maken op jullie speciale dag, daarom werken we nauw samen met jullie om ervoor te zorgen dat elk aspect van de decoratie perfect aansluit bij jullie wensen.

Bij trouwen komen ook kosten kijken waar je rekening mee moet houden. Het is lastig om een exacte prijs te geven vanwege de variatie in jullie wensen. Daarom kunnen we een offerte op maat maken, gebaseerd op jullie specifieke behoeften en de gewenste hoeveelheid decoratie. Onze torso’s hebben een vaste prijs: ze zijn te huur voor €200,- per set, inclusief transport naar en van jullie feestlocatie.

De voordelen van blijvende bloemen zijn talrijk, en in jullie geval komt daar nog bij dat je de gehuurde materialen ook kunt kopen. Neem bijvoorbeeld jullie torso bloemtoefen die wij voor jullie kunnen omtoveren in een prachtig bestaand boeket in vaas. Na de bruiloft kan jullie trouwboeket als een tijdloos decoratief pronkstuk in jullie kast liggen. Of misschien vinden jullie het wel romantisch om het boeket aan de muur te hangen in een elegante lijst.

Laten we samen aan de slag gaan om van jullie bruiloft een werkelijk prachtige dag te maken die jullie voor altijd zullen koesteren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jullie helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft!