06-28 26 88 12

info@halteb.nl

Woe-Za: 10.00-17.00

Het verlies van een dierbare is een aangrijpende ervaring. Naast het intense verdriet komt er veel op u af wat in korte tijd geregeld moet worden. Een van die zaken is het verzorgen van de bloemen voor op de kist of bij de crematie. Vaak wordt er veel geld uitgegeven aan bloemen die slechts een korte tijd hun pracht behouden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor kunstbloemen.

Het mooie van kunstbloemen is dat ze langdurig hun schoonheid behouden, zelfs buiten, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien blijven deze bloemen onaangeroerd door dieren zoals hertjes en konijntjes die anders aan de bloemen zouden knabbelen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deze duurzame bloemen om te zetten in een blijvend aandenken voor de nabestaanden. We kunnen een liggend rouwboeket maken dat tijdens de dienst op de kist ligt of bij de crematie wordt geplaatst. Na de ceremonie kan dit boeket worden omgezet in een prachtig, blijvend boeket dat u thuis kunt neerzetten als blijvende herinnering.

U heeft de vrijheid om te bepalen welke bloemen en kleuren u wilt gebruiken, vaak gekozen op basis van de voorkeuren of herinneringen aan de overledene. Hoe bijzonder is het om deze prachtige kleuren en bloemen na de dienst in huis te halen en te koesteren?

Kortom, blijvende rouwboeketten van kunstbloemen bieden een mooie en praktische oplossing. Ze zijn wellicht niet veel duurder, maar brengen wel langdurige troost en herinnering.