Over mij – maak kennis met Bianca

Voorstellen:

Wat leuk dat je mijn website WWWOONNN hebt ontdekt.
Mijn naam is Bianca Seegers, interieurstylist en nu ook eigenaar van deze online woonwinkel met showroom. WWWOONNN is ontstaan vanuit mijn liefde voor interieur en styling.

Mijn interesse voor styling begon al vroeg. Als kind wilde ik al een leuke kamer met iedere maand een andere look. Telkens een nieuwe opstelling proberen en kleine details aanpassen gaven mij toen al een goed gevoel.

Mijn eerste eigen woning was een ruim appartement in Amersfoort. Het interieur heb ik eigenhandig omgetoverd naar dat van een ‘middeleeuws kasteel’. Misschien heb je mijn appartement wel op tv gezien? De Nederlandse media heeft uitgebreid aandacht aan mijn kasteelproject besteed. Ik heb er ruim een jaar aan gewerkt en alles zelf gemaakt. De ornamenten aan het plafond, de (kasteel)stenen op de muur en de mooie hoge hardhouten deuren, alles heb ik zelf op maat gemaakt.
Mijn droom van een eigen kasteel is verwezenlijkt.

Nu ga ik vol trots en met passie mijn online woonwinkel WWWOONNN tot een succes maken.
WWWOONNN staat voor webwinkel wonen ongebruikt of net niet nieuw. Van mooie vintage meubels tot sfeervolle woondecoratie en van unieke verzamelobjecten tot goedkope outlet meubels. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

Waar ik zelf heel trots op ben zijn de speciale cadeausets. Weet je niet goed wat mooi bij elkaar staat of heb je eigenlijk geen tijd, kies dan een mooie set die ik heb samengesteld.  Leuk om te krijgen of om samen met vrienden weg te geven.

Ik hoop dat jij je als bezoeker thuis voelt in mijn woonwinkel. Laat je inspireren om ook het leukste huis van Nederland te creëren.
Wil je advies of heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via het antwoordformulier, per mail of telefonisch.
Liever een persoonlijke kennismaking? Op afspraak ben je van harte welkom in mijn showroom aan Plein 1940 177 D in Scherpenzeel.

Ik wens jou heel veel WWWOONNN-plezier.
Lieve groetjes van Bianca.

Bij WWWOONNN ben je THUIS!

Bewaren

Bewaren