Leveringsvoorwaarden

Verzenden of afhalen, hoe werkt het bij WWWOONNN!

Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verstuurd of je komt de bestelling afhalen!

Verzenden:

Zonder vermelding zal dit altijd geschieden binnen 4 werkdagen. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Wij verpakken de pakketten met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons via e-mail laat weten of een pakket goed is aangekomen en aan je wensen voldoet.

Het verzenden van de artikelen is mogelijk met Post NL

Overzicht tarieven Post NL voor verzenden binnen Nederland.

0 – 10 kg € 6,95
10 – 30kg € 13,25

Een track and Trace code wordt jou per mail toegezonden, deze kan je installeren via de PostNL app op je smartphone. Het verstuurde pakket is dan makkelijk te volgen.

Het kan altijd gebeuren dat je niet thuis bent als het pakket wordt bezorgd. In dat geval wordt het pakket eventueel bij de buren afgeleverd. Indien ook daar niemand thuis is wordt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden.

Verzendkosten buitenland:

Informeer per mail naar de verzendkosten voor uw land.

Verpakking

Omdat WWWOONNN milieubewust bezig wil zijn, kan het zijn dat je de bestelling ontvangt in een gebruikte doos.

Beschadigde pakketjes

Indien je een pak aangeboden krijgt en het is beschadigd of opengemaakt adviseren wij jou dit pakje niet aan te nemen. Indien je dit wel doet vervalt alle garantie en verzekering. Dit kan soms vervelende gevolgen hebben. Weiger daarom het pakket; laat de koerier het weer meenemen en neem contact met ons op.

Retourzendingen

We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren. Bij gebruikte artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen voldoet dan mag je het artikel binnen veertien dagen terugzenden. Bij de retournering, stuur je binnen twee dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@wwwoonnn.nl met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken. Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn. Zij dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden te worden. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. De door WWWOONNN gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

Verkeerd artikel ontvangen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat wij een fout maken en bij jou het verkeerde artikel wordt afgeleverd. Controleer daarom altijd je bestelling. Indien je onverhoopt een verkeerd product hebt ontvangen, kan je dit binnen veertien dagen aan ons retour sturen. Wij vragen je te handelen volgens bovenstaand stappenplan. De gemaakte verzendkosten nemen wij dan voor onze rekening.

Levering

De door WWWOONNN opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van jou redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat je de overeenkomst in stand laat. Je bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan jou.

Afhalen

Afhalen is makkelijk, op afspraak bent u welkom in Scherpenzeel bij Plein 1940 177-D.

 

Download de Leveringsvoorwaarden als pdf