1 post
Bianca's Passie

Wat leuk dat je Halte B hebt ontdekt.
Mijn naam is Bianca Seegers, ik ben eigenaar en interieur stylist van deze fysieke woonwinkel met lifestyle spullen. Halte B is ontstaan vanuit mijn liefde voor interieur en styling.

De interesse voor styling begon al vroeg. Als kind wilde ik al een leuke kamer met iedere maand een andere look. Telkens een nieuwe opstelling proberen en kleine details aanpassen gaven mij toen al een goed gevoel.

Mijn eerste eigen woning was een appartement in Amersfoort. Het interieur heb ik eigenhandig omgetoverd naar dat van een 'middeleeuws kasteel'. Misschien heb je mijn appartement wel op tv gezien? De Nederlandse media hebben uitgebreid aandacht aan mijn kasteelproject besteed. Ik heb er ruim een jaar aan gewerkt en alles zelf gemaakt. De ornamenten aan het plafond, de (kasteel)stenen op de muur en de mooie hoge hardhouten deuren, alles heb ik zelf op maat gemaakt.
Mijn droom van een eigen kasteel is verwezenlijkt.

Nu sta ik vol trots en passie in mijn Woon en Lifestyle winkel Halte B.
De naam Halte B heb ik bedacht omdat mijn winkel aan de Stationsweg ligt, de letter B laat zich raden!

Er is mij alles aan gelegen dat jij je als bezoeker thuis voelt tijdens jouw shopmoment. Laat je inspireren om ook het leukste huis van Nederland te creëren.
Wil je advies of heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Ik wens jou heel veel woonplezier.
Lieve groetjes van Bianca.

Bij Halte B voel jij je thuis!
2019: Zijn we begonnen

Leukste woonwinkel van Midden-Nederland

Halte B is zowel een fysieke winkel als een webwinkel. Je kunt een groot gedeelte van ons assortiment vinden in de webwinkel. Wil je echt alles zien?

Bezoek dan onze winkel op de stationsweg 337 te Scherpenzeel.

Stationsweg 337 3925 CB Scherpenzeel (Gld.)
© Halte B. Alle rechten voorbehouden. Webdesign: Info2All.